...

Om oss

Välkommen till Extra Hem – din ultimata destination för smarta hemprodukter som är utformade för att göra livet hemma enklare och mer bekvämt. Vi är stolta över att erbjuda en omfattande samling av produkter som sträcker sig från enkla enheter som hjälper till att övervaka energiförbrukningen, till mer avancerade produkter som automatiserar hela hemmet.

Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser och vi sätter kundnöjdhet i högsta prioritet. Genom vår användarvänliga webbplats och personliga kundsupport är det enkelt för våra kunder att hitta och köpa de bästa smarta hemprodukterna som passar deras specifika behov.

Vår samling av produkter inkluderar belysningssystem, termostater, rörelsedetektorer, säkerhetssystem, ljudsystem och mycket mer. Alla våra produkter är inte bara eleganta och moderna, utan också energieffektiva och miljövänliga. Vi har designat våra produkter för att hjälpa kunderna att spara pengar på energiräkningar och minska deras koldioxidavtryck.

Förutom att erbjuda högkvalitativa smarta hemprodukter, strävar vi också efter att stödja våra kunder med relevant information och tips om hur man kan använda och installera våra produkter på bästa sätt. Vår blogg innehåller regelbundet innehåll som är utformat för att hjälpa kunderna att få ut mesta möjliga av sina smarta hemprodukter.

Vi är stolta över att ha byggt upp en pålitlig och professionell webbutik som är dedikerad till att erbjuda högkvalitativa smarta hemprodukter till konkurrenskraftiga priser. Vi är här för att hjälpa våra kunder att förbättra sin livskvalitet med smarta hemprodukter och vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta de bästa produkterna för ditt hem.

Extra Hem ägs och drivs av Acen Education AB (559203-4952)

  • Stort utbud av smarta hemprodukter: Vi erbjuder en omfattande samling av smarta hemprodukter som är designade för att göra ditt liv hemma enklare och mer bekvämt. Vårt sortiment inkluderar allt från belysningssystem och termostater till säkerhetssystem.
  • Högkvalitativa produkter: Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Vi arbetar bara med ledande tillverkare och erbjuder endast produkter som vi är stolta över att sälja.
  • Energieffektiva och miljövänliga produkter: Vi tar bara in produkter som hjälper våra kunder att spara pengar på energiräkningar och minska deras koldioxidavtryck. Alla våra produkter är inte bara eleganta och moderna, utan också energieffektiva och miljövänliga.
  • Snabb leverans: Vi arbetar med pålitliga leverantörer för att säkerställa snabb leverans av våra produkter. Vi strävar efter att leverera våra produkter snabbast möjligast.
  • Säker betalning: Vi erbjuder säker betalning via SSL-kryptering för att säkerställa att alla transaktioner är säkra och skyddade.
  • Kundnöjdhet: Vi sätter alltid våra kunders nöjdhet i högsta prioritet. Vi strävar efter att erbjuda en problemfri köpupplevelse och om det skulle uppstå några problem, är vi alltid redo att hjälpa till på bästa sätt vi kan.
  • Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på alla våra produkter. Vi tror att smarta hemprodukter ska vara tillgängliga för alla
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.